Землетрус Тернопіль - Ihbt3zyazm483m / Il y a 19 heures.

Il y a 1 jour. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Il y a 1 jour. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3.

Il y a 1 jour. O0riuhbuh R79m
O0riuhbuh R79m from ichef.bbci.co.uk
Близько 6:30 жителі тернопільщини відчували підземні поштовхи. Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. Найбільше землетрус був відчутним на півдні .

Il y a 1 jour.

Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Про це з самого ранку пишуть тернополяни у соцмережах. Il y a 19 heures. Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Il y a 1 jour. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Il y a 3 jours. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Il y a 1 jour. Il y a 1 jour.

Il y a 19 heures. Il y a 1 jour. Il y a 3 jours. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), .

Il y a 1 jour. Zemletrus U Chernivcyah Bude Chernivci Chernivecka Oblast Novini V Gazeti Versiyi
Zemletrus U Chernivcyah Bude Chernivci Chernivecka Oblast Novini V Gazeti Versiyi from versii.cv.ua
За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Il y a 1 jour. Близько 6:30 жителі тернопільщини відчували підземні поштовхи. Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. Il y a 19 heures. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі.

Il y a 19 heures.

Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Il y a 1 jour. Il y a 19 heures. Il y a 1 jour. Il y a 3 jours. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Про це з самого ранку пишуть тернополяни у соцмережах. Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 .

У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Il y a 1 jour. Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Il y a 1 jour.

23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Usmiejkdc Qqtm
Usmiejkdc Qqtm from novynarnia.com
Il y a 19 heures. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Про це з самого ранку пишуть тернополяни у соцмережах. Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Il y a 1 jour.

Il y a 1 jour.

Про це з самого ранку пишуть тернополяни у соцмережах. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Il y a 1 jour. Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Il y a 1 jour. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Il y a 3 jours. Il y a 19 heures. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Il y a 1 jour. Il y a 1 jour. Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів.

Землетрус Тернопіль - Ihbt3zyazm483m / Il y a 19 heures.. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Про це з самого ранку пишуть тернополяни у соцмережах. Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Il y a 1 jour.